Focus op Veerkracht

Een gericht gesprek met een concrete oplossing wanneer jij dat nodig hebt.

Daar zit je dan, op papier leek het een geweldig avontuur. Samen naar het buitenland om daar een, tijdelijk, leven het hebben. Terwijl je partner aan het werk is voel jij je vaak overweldigd en verloren.

Geleidelijk aan komt er steeds minder van je verwachtingen terecht. Het is steeds lastiger om het uitdagende van het wonen in het buitenland positief in te zien. Je hebt natuurlijk wel je vrienden en familie die je van goedbedoelde advies voorzien maar passen die adviezen ook bij jou?

Je dagelijkse routine wordt een sleur en de energie om nieuwe ontdekkingen te doen ontbreekt je steeds vaker. Je wilt er niemand mee lastig vallen omdat je niet wil zeuren. Wat je wel wilt is weer open staan voor alles wat er op je pad komt.  Maar hoe pak je de draad weer op voor je helemaal vast zit in je gedachten er echt niets meer leuk is.

Over het algemeen gaat het ook goed, het is heus niet zo dat je je bed niet meer uitkomt. Maar die langspeelplaat in je hoofd die maar blijft haperen, dat je op sommige vlakken een beetje blijft hangen kost enorm veel energie. Uiteindelijk is het de negatieve toon die alles overschaduwt.

Je vindt dat je het zelf moet kunnen oplossen. Je bent immers zelfstandig en sta je open voor het avontuur. Toch is er dat knagende gevoel van hoe dan? Hoe vind je het begin in die steeds groter wordende kluwen.

Stel je voor dat je de uitdagingen weer met vertrouwen aan te gaat? Je niet langer blijft ronddraaien in je gedachten. Je weer zelf je keuzes en beslissingen kan maken. Doen wat je het liefste doet en weer met zelfvertrouwen je eigen ding hervindt.

Dat je steeds makkelijker de kluwen kan ontwarren voor het een chaos, in je hoofd, wordt. Het leven zit vol met leuke momenten maar zeker ook met lastige momenten, hoe fijn is het om dan net dat zetje in de goede richting te krijgen. Door gewoon een luisterend oor, advies of nieuwe inzichten.

Wanneer je niet op zoek bent naar een traject dan is dit echt wat voor jou.

In een gesprek van een uur bespreken we waar je op dat moment mee zit. Samen onderzoeken we wat voor jou helpend is. Hoe jij weer verder kan. Geen moeilijk gedoe of eindeloze gesprekken. Aan het begin van het gesprek is je doel duidelijk en aan het eind van het uur kan jij zelf verder.

Reserveer nu jouw pakket van vier sessies, klaar om ingezet te worden wanneer jij het nodig hebt.

Binnen een tijdsbestek van zes maanden geniet je van flexibiliteit en ondersteuning op maat. Geen gedoe, geen lange vervolggesprekken.

Focus op veerkracht biedt een mooie kans om te investeren in je persoonlijke groei. Voor een bedrag van 385 euro ontvang je vier sessies, die je een halfjaar lang kan inzetten wanneer jij het nodig hebt.

Aan het begin van het gesprek is je doel duidelijk en aan het eind van het uur kan jij zelf verder. In dat uur gaat het alleen om wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat je de afspraak op korte termijn kan inplannen sluit het precies aan bij wat jij op dat moment nodig hebt. Een goed gesprek in het heetst van de strijd.

Focus op veerkracht

Voor €385,- kan je een gesprek plannen wanneer jij wilt

 

Veel gestelde vragen

Nee, de één op één sessies zijn via een onlineverbinding. Het enige wat je nodig hebt is een goede netwerkverbinding en een rustige plek waar je vrij kan praten. Ik heb een ruime ervaring met online gesprekken en heb daar goede ervaringen mee.

Het is altijd wel mogelijk om een tijdstip te vinden dat ons beide uitkomt.

Wanneer  je in Nederland woont en of je nu wel of niet in het buitenland hebt gewoond, maar mijn stijl je nieuwsgierig heeft gemaakt  neem contact op. Ik ben er van overtuigd dat iedereen af en toe wat hulp kan gebruiken.

Met Focus op Veerkracht heb je 4 uur die je kan inzetten wanneer jij het nodig hebt. Het zijn losse, afgeronde gesprekken. De 80 dagen is een training voor persoonlijke ontwikkeling en vinden de 7 gesprekken op vooraf afgesproken dagen plaats en hebben relatie met elkaar.

Focus op veerkracht is met name wanneer je af en toe een kwestie hebt waar je zelf niet uitkomt. In dit uur bespreken we alleen wat jij op dat moment wilt bereiken.

Aan de slag met je persoonlijke groei en het waarmaken van jouw nieuwe avontuur.

Scroll naar boven

Ja, ik wil zelf bepalen

Focus op veerkracht

Vul het contact formulier en je krijgt vrijblijvend informatie.

Na het invullen van het formuleer krijg je automatisch elke 2 weken als eerste mijn blog in je mailbox. Je kan deze natuurlijk altijd afzeggen maar ik wilde je het toch niet onthouden.

Bedankt dat je meegaat op dit avontuur van groei en vervulling.

Elke twee weken ontvang je een dosis waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen. hopelijk dat deze blogs je zullen helpen om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Leuk dat je een berichtje stuurt.

Je bericht is in goede orde ontvangen. Binnen drie werkdagen zal ik je bericht beantwoorden.

Wanneer je vraag dringend is stuur mij dan een berichtje via Whatsapp.

Je kan mij ook volgen 

Fijne dag, Katja