Blog

Voel je soms dat je eigen verhaal wegglijdt in de dagelijkse sleur? Dat het avontuur waar je ooit vol enthousiasme aan begon, nu een beetje verloren lijkt? Het leven in een nieuw land kan geweldig zijn, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee die weinigen begrijpen.

Lees verhalen van anderen zoals jij, leer strategieën om je zelfstandigheid terug te winnen en ontdek hoe je met uitdagingen kan omgaan.

Laten we niet alleen praten over het leven dat je hebt, maar het leven dat je wilt. Wanneer jij een onderwerp of idee mist of graag mijn ideeën over wil weten stuur mij een bericht.

Ik kijk uit naar je bericht en in de tussentijd ga ik door met schrijven.

Lees hier mijn blogs of zoek in de finder.

Search
Altijd gelukkig

Altijd gelukkig

Vandaag de dag moeten we met zijn allen gelukkig zijn. Maatschappelijk wordt de druk steeds groter wanneer je dat niet bent. Wat is geluk nu

Lees verder »
mantelzorg

Zorg voor mantelzorg

In onze huidige samenleving ontkom je haast niet meer aan mantelzorg. Waarschijnlijk krijg je er vroeg of laat, direct of zijdelings mee te maken. Vanuit

Lees verder »
Route

Fernweh; luxe of realiteit

Wat is het eigenlijk? Een luxeprobleem of karaktertrek? Fernweh, Weltschmerz, Wanderlust woorden die we in Nederland niet echt kennen maar sommigen mensen het gevoel wel.

Lees verder »
Ideale leven

De ideale picknick

De meeste mensen weten wel dat het leven op social media niet altijd de werkelijkheid laat zien. Dat met name de aantrekkelijke, spannende en avontuurlijke

Lees verder »
Doelen

Starten in crisis

Ondernemen zit niet in mijn bloed. Maar vrijheid en eigenwijsheid zit wel in mijn kop. De vraag die ik mij stelde; “Hoe pak je het

Lees verder »

Mis geen blog meer en schrijf je in,

Ontvang 1 maal per 14 dagen de nieuwste blog voor nieuwe inzichten, inspiratie en ideeën in je mailbox

Scroll naar boven

Vul het contact formulier en je krijgt vrijblijvend informatie.

Na het invullen van het formuleer krijg je automatisch elke 2 weken als eerste mijn blog in je mailbox. Je kan deze natuurlijk altijd afzeggen maar ik wilde je het toch niet onthouden.

Bedankt dat je meegaat op dit avontuur van groei en vervulling.

Elke twee weken ontvang je een dosis waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen. hopelijk dat deze blogs je zullen helpen om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Leuk dat je een berichtje stuurt.

Je bericht is in goede orde ontvangen. Binnen drie werkdagen zal ik je bericht beantwoorden.

Wanneer je vraag dringend is stuur mij dan een berichtje via Whatsapp.

Je kan mij ook volgen 

Fijne dag, Katja